News Flash:

La scurt timp dupa nastere, Andreea Banica face un ANUNT SURPRIZA!

19 Decembrie 2016
1317 Vizualizari | 0 Comentarii
ANDREEA BANICA CU FIICA
In luna iulie, cel mai bine pastrat secret din showbiz era devoalat in paginile revistei Viva!, care a facut un pictorial spectaculos cu una dintre cele mai frumoase mamici din showbizS Andreea Banica, pe atunci insarcinata in patru luni.


Povestea de dragoste dintre Andreea si Lucian, sotul ei, dureaza de 20 de ani, cei doi fiind deja parintii Sofiei, o dulceata de fetita in varsta de 7 ani, care, de asemenea, a fost protagonista unui pictorial alaturi de mama ei in paginile revistei Viva! acum cativa ani. Iata ca soarta le-a rezervat celor doi o surpriza de proportii, artista devenind mama pentru a doua oara anul acesta la varsta de 38 de ani.


La vremea aceea, Andreea declara: “Ce mi se pare interesant e ca, cu o seara inainte de a afla sexul copilului, am visat ca o sa am un baiat. Primesc un telefon de la clinica a doua zi: <<Felicitari, doamna Banica, veti avea un baietel sanatos! >>. Ce poate fi mai frumos decat sa ai un baiat si o fata?! Bine, noi ne bucuram oricum! Nici la Sofia nu ne-am dorit ceva anume.”


Cu putina vreme inainte de a naste, artista marturisea pe blogul sau: „Abia astept sa imi cunosc puiutul, sa il tin in brate si sa ii intorc bobarnacele pe care mi le-a dat in toata perioada asta. Si Sofia este nerabdatoare sa il cunoasca si sa il invete multe lucruri frumoase. Sunt sigura ca nu va exista gelozie intre ei si ca se vor iubi mult de tot. Ma tot intreb daca va fi un baietel nazdravan sau ii va calca pe urme Sofiei.” Si iata ca mult asteptatul moment a venit, Andreea neuitand sa impartaseasca momentul cu fanii ei virtuali chiar in ziua in care a nascut.


Iar la doar 15 zile dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara, Andreea a postat o poza pe Instagram in care isi anunta fanii ca dupa 15 zile mi-am revenit. Intr-adevar, Andreea arata absolut spectaculos si a intrunit nenumarate aprecieri din partea prietenilor ei virtuali.

secret andreea lucian
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005244 (s)