News Flash:

Un truc pe care e bine sa-l stii! La ce se folosesc capetele betisoarelor chinezesti, pe care toti le rup si le arunca!

1 Aprilie 2018
468 Vizualizari | 0 Comentarii
bete

 

Gastronomia orientala este una dintre cele mai apreciate din lume. Mancarea chinezeasca, japoneza, vietnameza sau coreeana a invadat Europa si nu este de mirare avand in vedere ingredientele si mirodeniile folosite, ce fac din fiecare masa o adevarata experienta culinara.

De fiecare data cand trebuie sa folosim traditionalele betisoare, incercam sa ne descurcam cat mai bine. Dar, incepatori sau nu in utilizarea lor, cu totii facem aceasta greseala fara sa ne dam seama: rupem partea finala pentru a le dezlipi, dupa care o aruncam.

Dar, v-ati intrebat vreodata ce utilitate are acea portiune din lemn? Ei bine, va spunem noi! Ea nu exista "doar pentru ca asa e modelul", ci are un scop precis: acela de a le folosi pe post de suport, in asteptarea altui fel de mancare.

Asadar, o veti mai arunca data viitoare?
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gastronomia orientala este una dintre cele mai apreciate din lume. Mancarea chinezeasca, japoneza, vietnameza sau coreeana a invadat Europa si nu este de mirare avand in vedere ingredientele si mirodeniile folosite, ce fac din fiecare masa o adevarata experienta culinara.

De fiecare data cand trebuie sa folosim traditionalele betisoare, incercam sa ne descurcam cat mai bine. Dar, incepatori sau nu in utilizarea lor, cu totii facem aceasta greseala fara sa ne dam seama: rupem partea finala pentru a le dezlipi, dupa care o aruncam.

Dar, v-ati intrebat vreodata ce utilitate are acea portiune din lemn? Ei bine, va spunem noi! Ea nu exista "doar pentru ca asa e modelul", ci are un scop precis: acela de a le folosi pe post de suport, in asteptarea altui fel de mancare.

Asadar, o veti mai arunca data viitoare?

Gastronomia orientala este una dintre cele mai apreciate din lume. Mancarea chinezeasca, japoneza, vietnameza sau coreeana a invadat Europa si nu este de mirare avand in vedere ingredientele si mirodeniile folosite, ce fac din fiecare masa o adevarata experienta culinara.

De fiecare data cand trebuie sa folosim traditionalele betisoare, incercam sa ne descurcam cat mai bine. Dar, incepatori sau nu in utilizarea lor, cu totii facem aceasta greseala fara sa ne dam seama: rupem partea finala pentru a le dezlipi, dupa care o aruncam.

Dar, v-ati intrebat vreodata ce utilitate are acea portiune din lemn? Ei bine, va spunem noi! Ea nu exista "doar pentru ca asa e modelul", ci are un scop precis: acela de a le folosi pe post de suport, in asteptarea altui fel de mancare.

Asadar, o veti mai arunca data viitoare?
 


gastronomia chinezeasca japoneza vietnameza coreeana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014743 (s)