News Flash:

Un tatic vede odaia fiului sau curata si patul aranjat. Cateva secunde mai tarziu, el gaseste un biletel care ii lasa absolut disperat

7 Iunie 2018
1012 Vizualizari | 0 Comentarii
tatic

Intr-o dupa-amiaza se intampla ca un tatic sa treaca prin odaia copilului sau, insa in acel moment inima incepu sa-i bata mai repede. Patul era facut. Hainele erau stranse. In odaie era totul curat. Observa un plic pe perna fiului sau pe care scria “Tata”.
Grabit a intrat in camera, a insfacat scrisoarea, a deschis-o nervos, asteptandu-se la la scenariul cel mai cumplit posibil, a scos scrisoarea din plic si a inceput sa citeasca:
“Draga tata, iti scriu cu mare regret si tristete. A trebuit sa fug cu noua mea prietena pentru ca am vrut sa evit scandalul cu mama si cu tine. O iubesc pe Stacy si ea este atat de draguta, dar am stiut ca nu o veti accepta din cauza piercing-ului, tatuajelor ei, hainelor de piele mulate pe care le poarta, precum si faptul ca este mult mai in varsta decat mine.

Dar nu este vorba doar de dragoste, tata, e insarcinata.

Stacy a spus ca vom fi foarte fericiti. Ea are o rulota in padure, si are si o gramada de lemne de foc pentru toata iarna. Impartasim un vis de a avea mai multi copii.

Stacy mi-a deschis ochii la faptul ca marijuana nu este deloc daunatoare. O vom creste pentru noi insine si, de asemenea, vom face schimb cu oamenii din localitate – pentru a obtine cocaina si ecstasy.

Intre timp, ne vom ruga ca stiinta sa descopere un leac impotriva SIDA, astfel incat Stacy sa se faca bine. Ea merita aceasta, scrie poatenustiai.ro.
Nu-ti face griji, tata. Am 15 ani, si stiu cum sa am grija de mine. Intr-o zi, vom reveni pentru a va vizita, astfel incat sa puteti sa va cunoasteti multimea de nepoti.

Cu drag, Joshua
P.S. Tata, nimic din ce am scris mai sus nu este adevarat. Sunt la Jason acasa. Am vrut doar sa va reamintesc ca exista lucruri mult mai rele in viata decat notele de la scoala care le-am pus pe masa din bucatarie. Suna cand va fi sigur pentru mine sa vin acasa!”

Acest copil chiar este foarte ingenios atunci cand este vorba de pregatirea parintilor sai pentru aflarea notelor proaste de la scoala! Deja tatal sau va deschide carnetul de note de la scoala, cu un oftat de usurare, si, probabil, cu o doza consistenta de ras!

Daca v-a placut istorioara despre ingeniozitatea acestui copil, puteti sa le povestiti prietenilor despre ea, amintindu-le ca exista lucruri mult mai importante in viata decat notele rele de la matematica!

Galerie Foto

tatic2
patul plic stacy
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005718 (s)