News Flash:

Un primar din Caras-Severin se revolta pe Facebook impotriva oamenilor care arunca gunoiul pe geam

21 Februarie 2017
982 Vizualizari | 0 Comentarii
adrian toma
Adrian Torma, primarul orasului Moldova Noua, judetul Caras-Severin, a decis sa posteze pe contul sau de Facebook imagini cu locuitorii care nu respecta curatenia, despre care spune ca sunt “tarani” sau “nesimtiti”, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Adrian Torma se afla la primul mandat de primar al orasului Moldova Noua.
Edilul spune ca foloseste Facebook-ul deseori pentru a-i tine la curent pe cetateni cu privire la activitatea desfasurata in Primarie. Insa, la sfarsitul saptamanii trecute, dupa o vizita pe strazile orasului, a luat decizia de a-i face de rusine pe reteaua de socializare pe cetatenii care nu respecta curatenia.
“Doamna din imagine (Bl. 2, Sc. 2, etaj 1) arunca o oala plina cu taitei si resturi alimentare pe geam. Incredibila nesimtirea doamnei si nu cred ca este singura”, “La Bl. 8, intre doi arbori am gasit sarma pusa pentru a atarna rufele. Un alt act de barbarism si lipsa de educate. Si nu este singurul loc” sau “Maxima zilei: un “taran” care din lipsa de creier a aruncat o coaja de banana pe aleea de la blocul 24 pe jos, cand la zece metri avea cos pentru gunoiul menajer”. Acestea sunt doar cateva dintre situatiile prezentate de primarul orasului Moldova Noua pe Facebook.
Adrian Torma explica, pe reteaua de socializare, ca orasul este “mizerabil”, in primul rand, din cauza cetatenilor.
“Din pacate, nu vedem paiul din ochiul nostru, orasul este mizerabil din cauza, in primul rand, a cetatenilor. Primaria, impreuna cu Politia Locala, va incepe o campanie de constientizare, informare si amendare acolo unde este nevoie, a cetatenilor care nu inteleg ca pe langa drepturi avem si obligatii. In viitor, voi posta pe Facebook toate pozele unde consider ca cetatenii isi bat joc de domeniul public. In locul cuvantului nesimtire as fi putut folosi expresia "lipsa de bun simt", dar, din pacate, asta e realitatea si nu avem de ce sa fugim de ea! Totusi, am incredere ca vom intelege ideea ca doar impreuna vom putea face din Moldova Noua un oras curat”, a scris edilul din Moldova Noua pe reteaua de socializare. Mediafax.ro

adrian torma moldova noua
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1408 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006953 (s)