News Flash:

Emotii mari pentru Ovidiu Vintu. Curtea de Apel da sentinta definitiva in dosarul FNI

21 Februarie 2017
872 Vizualizari | 0 Comentarii
SOV
Sorin Ovidiu Vintu afla marti sentinta definitiva in dosarul FNI. Omul de afaceri a fost condamnat, in prima instanta, de Tribunalul Bucuresti, la sase ani si patru luni de inchisoare, in dosarul devalizarii Fondului National de Investitii (FNI), dar a contestat decizia.
In dosarul privind devalizarea Fondului National de Investitii (FNI), Sorin Ovidiu Vintu a fost trimis in judecata in 24 septembrie 2012, fiind acuzat de spalare de bani si instigare la delapidare.
Tribunalul Capitalei a decis condamnarea lui Sorin Ovidiu Vintu la doua pedepse de cate patru ani de inchisoare pentru infractiunile de spalare de bani si a dispus achitarea lui pentru instigare la delapidare. In urma contopirii celor doua pedepse, instanta a dispus ca omul de afaceri sa execute sase ani si patru luni de detentie. In plus, judecatorii au hotarat sa confiste de la Vintu suma de 7.289.406 de dolari, bani pe care i-a obtinut in urma infractiunii de spalare de bani, scrie Mediafax.ro.
La data de 22 iulie 2016, Sorin Ovidiu Vintu a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova in urma unei condamnari de sase ani si doua luni de inchisoare in dosarul Petromservice. Alaturi de Vintu a fost condamnat si fostul sindicalist Liviu Luca la sase ani de detentie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004544 (s)