News Flash:

Un politist din Arad a fost ranit cu o maceta

24 Decembrie 2017
923 Vizualizari | 0 Comentarii
img 4

Un politist din judetul Arad a fost atacat cu o maceta, duminica dimineata, in fata unui club de doi indivizi. Politistul era in timpul sau liber. Potrivit Antena 3, politistul a fost dus la spital cu rani grave. Politistul este angajat la postul de politie din Vladimirescu. Barbatul de 32 de ani se afla in club alaturi de cativa prieteni, cand in jurul orei 6.00, a fost atacat de doi indivizi. Initial, a fost lovit cu pumnii, apoi unul dintre agresori s-a dus la masina de unde a scos o maceta si in fata clubului l-a taiat pe agent la mana. La fata locului au sosit foarte multi politisti si jandarmi.

Agresorii au fost imediat ridicati si dusi la audieri. Politistul a fost transportat la spital, are doua rani la mana si traumatism cranian. Se pare ca agresorii erau cercetati de politist in mai multe dosare.

Doi politisti din Bistrita au descoperit metoda prin care copiii pot fi tinuti cat mai mult departe de calculatoare

Niste politisti din Bistrita au descoperit metoda perfecta de a tine departe copiii de calculatoare! Zi de zi, agentii se ocupa de 30 de pusti, pe care ii invata judo. Politistii fac asta gratuit, pentru ca majoritatea copiilor nu provin din familii cu mari posibilitati financiare. Sala rasuna de chiotele copiilor. In mijlocul lor, doi politisti se straduiesc ca joaca sa se faca ordonat. Antrenamentele de judo le ofera voluntar. Cu un scop nobil.

"Am reusit sa-i smulg din fata televizorului, din fata calculatorului. Sa-i aduc sa faca sport si sa indrageasca sportul acesta", spune Sorin. Sorin a facut parte din trupele speciale. Acum este politist. In timpul liber preda ore de judo, un sport pe care il practica de peste trei decenii. Elevii sai au inceput deja sa aiba performante. Antrenorii politisti nu iau bani pentru lectiile predate. O scoala din Bistrita ofera sala gratuit. Doar pentru competitii si deplasari este nevoie de sponsori.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007637 (s)