News Flash:

Un parinte si-a lasat copilul sa se joace cu telefonul mobil zile la rand. La un moment dat, mama a observat ceva ciudat. Isi privea copilul si nu intelegea ce se intampla cu el. A decis sa mearga la spital. Medicii s-au speriat

5 Octombrie 2017
1295 Vizualizari | 0 Comentarii
copil telefon
Se stie ca folosirea in exces a telefonului mobil poate provoca anumite probleme tuturor utilizatorilor: acestia risca sa devina mai nervosi, pot avea probleme cu vederea ori pot suferi de afectiuni mult mai grave. La copii consecintele sunt mult mai ingrijoratoare.
Daca esti parinte trebuie sa stii ca atunci cand copilul tau se joaca pe un smartphone 30 de minute pe zi, acesta risca sa aiba intarzieri in dezvoltarea limbajului. Acestea sunt concluziile stabilite de un grup de medici din Canada, prezentate in cadrul unui congres anual al Societatii de Pediatrie.
La studiu au participat 900 de copii, utilizatori ai telefonului mobil, cu varste cuprinse intre sase luni si doi ani. Aproximativ jumatate din numarul acestora au prezentat tulburari in comunicare.
Tot ce poti face pentru a preveni asemenea consecinte este sa iti faci timp mai mult pentru a stabili o buna comunicare cu copilul tau.

nervosi vederea grave
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004663 (s)