News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Afla ce spune fiecare zodie

5 Octombrie 2017
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala
Horoscop 5 octombrie 2017. Varsatorii ignora tensiunile din anturaj. Nu fac bine, pentru ca acestea continua sa se acumuleze

Horoscop 5 octombrie 2017 – Berbec

Totul e mai intens astazi, iar pe acest fond pot exploda unele dintre conflictele pe care nici tu nu mai vrei sa le tii in stare latenta.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Taur

Ajungi foarte usor la exagerari, fara sa te preocupe consecintele posibile, nici cele care vizeaza propria bunastare sau starea ta de sanatate.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Gemeni

Relatiile cu cei dragi pot fi umbrite astazi de reactiile exagerate la solicitarile lor sau de tendinta ta de a ignora eforturile lor de a-ti fi pe plac.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Rac

Intentiile tale de a regla ceea ce nu functioneaza cum trebuie in familie nu vor duce la nimic bun astazi, asa ca nu e cazul sa fortezi lucrurile doar pentru ca nu vrei sa fie altfel.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Leu

Faci mari eforturi ca sa readuci armonia in anturaj si te poti trezi intr-o situatie si mai complicata decat cea in care erai, pentru ca ceilalti au alte intentii si planuri.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Fecioara

E nevoie de multa rabdare, dar si de o minte foarte limpede pentru a putea sa iei decizii corecte astazi, sub presiunea unor conflicte deschise sau latente.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Balanta

Este important punctul de vedere al partenerilor de orice fel, dar asta nu inseamna ca tu nu ai aceleasi drepturi si ca ar trebui sa iti anulezi puterea de decizie.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Scorpion

Poate fi o zi deosebit de agitata, in special la serviciu, din cauza tensiunilor pe care nu mai vrei si nici nu mai poti sa le controlezi.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Sagetator

Se contureaza conflicte mai mari si mai mici, cele mai multe fiind provocate de discrepantele dintre realitate si aspiratiile tale din acest moment.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Capricorn

Familia ar trebui sa devina refugiul tau, o oaza de stabilitate si de armonie. Ca sa obtii asta, va trebui sa faci eforturi serioase, pentru care te vei felicita la un moment dat.

Horoscop 5 octombrie 2017 – Varsator

S-ar putea sa reusesti sa ignori tensiunile din anturaj, pentru ca nu sunt noi, iar pe cei care le genereaza ii cunosti foarte bine. Problema e ca vor continua sa se acumuleze…

Horoscop 5 octombrie 2017 – Pesti

Atentia pe care o acorzi propriului echilibru este infinit mai importanta decat sa obtii promisiunile unor asociati, parteneri sau colaboratori care nici nu se vor tine de cuvant.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005621 (s)