News Flash:

Rezemat de mormantul fratelui sau geaman, baietelul a inceput sa vorbeasca. Cand a auzit ce spune mama lui, a izbucnit in lacrimi si a cazut in genunchi

4 Octombrie 2017
1715 Vizualizari | 0 Comentarii
mormant
Rezemat de mormantul fratelui sau graman, micutul Walker Myrick povesteste cu glas tare cum a decurs prima sa zi de scoala. In varsta de numai cinci ani, baietelul nu si-a cunoscut niciodata fratele geaman, care a murit inca din pantec, din cauza unui sindrom rar.
In ciuda acestui destin tragic, mama copiilor povesteste pentru The Mirror legatura incredibila care s-a format intre cei doi frati.
Walker nu pierde absolut nicio ocazie de a vizita mormantul fratelui sau geaman si de a vorbi cu el. Intr-una dintre aceste vizite, mama copiilor a facut o poza pe care a postat-o pe internet. Imaginea impresionanta s-a viralizat rapid.
„S-a dat jos din masina inaintea noastra si s-a dus rapid la mormantul fratelui sau. S-a asezat jos si a inceput sa vorbeasca cu el. Pur si simplu am stiut ca trebuie sa fac aceasta poza!”, a spus Brooke Myrick (33 de ani).

mormantul graman
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005673 (s)