News Flash:

Un nou cuplu celebru se pregateste pentru venirea pe lume a bebelusului mult asteptat

25 Octombrie 2016
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
parinti2
Anul 2016 este, fara doar si poate, anul gravidelor din showbiz. Dupa Andreea Banica, Andreea Balan si Bianca Dragusanu, un alt cuplu se pregateste sa devina parinti.
George si sotia lui au dezvaluit, in direct, in cadrul unei emisiuni, ca vor deveni parinti pentru prima data impreuna, cei doi avand cate un copil din relatiile anterioare.
”E prima data cand suntem impreuna la TV. E prima ei experienta de acest gen. Urmeaza sa va spun o veste senzationala. O sa de venim parinti pentru prima data impreuna. Nu numai impreuna, ci vom avea trei copii impreuna. De mic visam sa am trei copii, dar nu credeam ca se va indeplini. Avem marea fericire de a deveni din nou parinti. Stii cat am munci la treaba asta?! Am asteptat sa iasa toate analizele bine", a declarat George la PRO TV.
Sotia lui l-a completat: "Deja am trecut in trimestrul doi de sarcina. Am facut un test de sange noninvaziv si vom afla ce sex are. Atunci cand am fost insarcinata a fost diferit. Fetita mea are 14 ani si jumatate, iar a lui George 8 ani si jumatate. Nu ne-am gandit din nou la nume".

showbiz george sarcina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005772 (s)