News Flash:

Silviu Prigoana si-a însurat fiul

23 Octombrie 2016
3347 Vizualizari | 0 Comentarii
nunta prigoana
Mare sarbatoare, sambata, in familia lui Silviu Prigoana. Milionarul a fost pentru prima data socru mare, intrucat fiul sau Honorius a spus ”DA!” iubitei sale Corina Bode si in fata altarului. Celor doi le-au fost alaturi,  in fata preotului, parintii, dar si Elena Udrea, care a  fost  nasa, alaturi de verisorul ei.

UPDATE 21:50 In urma cu putin timp fericitii miri au invitat pe toata lumea la dans, deschizand mega petrecerea cu Valsul Miresei.

Slujba de cununie a fost oficiata de un sobor de preoti la Biserica Sf. Parascheva si s-a incheiat in urma cu cateva minute. La iesire, mirii au avut parte de un moment artistic cu porumbei. Silviu Prigoana a organizat nunta in detaliu, petrecerea va avea loc intr-un cadru de lux, la Stejarii Country Club, unde sunt asteptati in jur de 400 de invitati. Pentru securitate maxima, oaspetii pot patrunde dincolo de bariera doar pe baza invitatiei. Printre acestia, Traian Basescu, fostul ministrul al sanatatii Nicolae Banicioiu,antrenorul echipei Steaua Laurentiu Reghcampf si actorul Mugur Mihaiescu.


La cununie a ”dominat” multimea, datorita inaltimii sale, respectiv iubitul Elenei Udrea!A locuit multi ani in Chicago, dar de dragul lui Honorius a ales sa se mute in Romania. Nora lui Prigoana a ales sa petreaca noaptea de dinaintea nuntii in stil american, la Marriott, unul dintre cele mai luxoase hoteluri.


Honorius si Corina si-au oficializat relatia la sfarsitul lunii august, unde au fost prezenti toti membrii familiei Prigoana, din Romania, in frunte cu mezinii Maximus si Eduard. Pentru cei mici, nunta fratelui mai mare a avut dubla insemnatate, acesta fiind primul eveniment de gen la care au avut onoarea onoarea sa participe si, in plus, prima ocazie de a vizita SUA.


silviu prigoana honorius elena udrea nasa cununie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005414 (s)