News Flash:

Un membru al juriului EUROVISION a cazut si s-a ranit grav

2 Martie 2014
852 Vizualizari | 0 Comentarii
alexandra cepraga
Un incident foarte urat s-a petrecut sambătă seară, în finalul spectacolului în urma căruia au fost desemnaţi reprezentanţii Romaniei la Eurovision 2014. Alexandra Cepragra, membră a juriului, a căzut spe scenă şi s-a lovit tare la cap. Dusă la spital, cu dureri groaznice, i s-au administrat calmante şi s-a luat decizia de a i se pune picioarele în ghips.
Imediat după anunţarea voturilor şi a notelor din partea telespectatorilor, juriul de specialişti trebuia să prezinte şi notele propriii. Nu s-a mai întamplat asta.
Sanda Cepraga, cea care trebuia să dea citire notelor, a căzut pe scenă şi s-a rănit grav. I s-a făcut rău şi a fost chemată o ambulanţă, la intervenţia primarului Braşovului.
Ca un  făcut, Corina Chiriac spusese în timpul spectacolului că trebuie să aibă grijă cu scena, pentru că poate cădea.
"A căzut într-o bucăţică de scenă care era decupată. Nu a văzut că scena era decupată. S-a lovit puţin la spate, la un omoplat. S-a ridicat, am pus-o pe scaun, a venit salvarea, i-a fost dat primul ajutor şi este în regulă. Vorbeşte, zambeşte, nu are nicio problemă acută", a declarat, pentru Mediafax, muzicianul Mădălin Voicu, preşedintele juriului selecţiei naţionale a Eurovision.
El a precizat că Alexandra Cepraga a căzut de la o înălţime de aproximativ 70 de centimetri.
Sursele Click! îl contrazic însă pe Voicu. Potrivit acestora, doamna Cepraga a fost dusă la spital de urgenţă, într-o stare destul de proastă. Ea s-a lovit la cap, iar medicii intenţionau să-i facă nu RMN.
Sursele noastre mai spun că medicii n-au detectat nicio fractură, dar s-au decis să-i pună picioarele în ghips. Avand dureri mari, i s-au administrat calmante, pentru a putea depăşi noaptea. La 2 noaptea, ea era încă la spital şi urma să răman acolo pană dimineaţă, cand trebuia să fie transportată la Bucureşti.
Nu a fost singurul incident la spectacolul TVR-ului. Cantăreaţa Luminiţa Dobrescu a avut şi ea un moment neplăcut.
Ovi şi Paula la Copenhaga
Romania va fi reprezentată de Ovidiu Cernăuţeanu şi Paula Seling la Copenhaga, în luna mai a acestui an. Juriul a avut un cuvant decisiv de spus în privinţa lor, întrucat telespectatorii o aleseseră pe Vaida cu un număr de voturi covarşitor.
 Click.ro

alexandra cepragra corina chiriac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1427 (s) | 34 queries | Mysql time :0.065267 (s)