News Flash:

SOCANT! Preot acuzat de HULIGANISM!

27 Februarie 2014
1216 Vizualizari | 0 Comentarii
Preotul din localitatea suceveană Negrileasa este acuzat că a sărit să-l bată pe un executor judecătoresc care a venit să-i ridice mașina, o Dacia Logan. Preotul ar fi cumpărat mașina în leasing, dar nu a mai plătit ratele. Potrivit executorului, imediat ce a ajuns în fața casei, fața bisericească a sărit la bătaie.
„Preotul curăţa cu o foarfecă nişte trandafiri în faţa casei, iar după ce a terminat i-am explicat motivele pentru care am venit la domiciliul său. In acel moment, a avut un comportament de-a dreptul huliganic şi foarte violent, împingandu-mă şi îmbrancindu-mă pentru a ieşi din curte. In drum i-am spus că acţiunea sa este ilegală şi voi sesiza poliţia, iar apoi m-am urcat în maşină cu intenţia de a pleca spre Suceava.
Nu am bănuit că mă va ataca, dar în timp ce şoferul încerca să pornească maşina, m-am trezit cu preotul repezindu-se spre portieră, pe care a smuls-o, şi m-a lovit în zona capului. Toţi cei din maşină s-au speriat, iar eu din instinct am tras portiera şi am închis-o, iar şoferul a plecat rapid de la faţa locului”, a povestit executorul judecătoresc Radu Stărică, pentru jurnaliștii de la monitorulsv.ro.

In mod normal, pentru executorul ar fi trebuit să fie însoțit de jandarmi.  „Am plecat de la premiza că debitorul este în fapt un slujitor al Domnului şi am considerat că nu este cazul să apelez la ajutorul forţelor Poliţiei sau Jandarmeriei. Se vede treaba că m-am înşelat amarnic”, a mai povestit executorul judecătoresc pentru monitorulsv.ro.

dacia logan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1436 (s) | 22 queries | Mysql time :0.043311 (s)