News Flash:

Un detinut inchis pentru omor a evadat dintr-un penitenciar din Timis! A fost prins in Caras-Severin

29 Iulie 2016
945 Vizualizari | 0 Comentarii
penitenciar
Unul din barbatii care au evadat, miercuri, din Penitenciarul de la Buzias, judetul Timis - Iulko Zoltan, condamnat la 7 ani de inchisoare pentru omor – a fost prins, joi dimineata, in judetul Caras-Severin, el urmand sa fie adus la IPJ Timis pentru audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit purtatorului de cuvant al Penitenciarului Timisoara, Magdalena Radu, Iulko Zoltan, barbatul de 36 de ani, condamnat pentru omor, care evadase in cursul zilei de miercuri din Penitenciarul cu regim semi-deschis de la Buzias, a fost prins, joi dimineata, in judetul Caras-Severin.
Acesta urmeaza sa fie adus la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Timis, unde va fi audiat, si risca o pedeapsa suplimentara cuprinsa intre sase luni si doi ani pentru savarsirea infractiunii de evadare.

Iulko Zoltan a fost condamnat la sapte ani de inchisoare dupa ce, in 2012, la Lugoj, impreuna cu un complice, a batut un barbat pana l-a omorat.
El executase aproximativ patru ani de inchisoare in momentul in care a evadat impreuna cu un alt detinut, Bogdan Gavril, de 25 de ani, condamnat pentru furt.
Bogdan Gavril este cautat inca de politisti si jandarmi.

caras-severin ipj timis iulko zoltan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004414 (s)