News Flash:

Comisia de experti a CNATDCU: Gabriel Oprea a plagiat

26 Iulie 2016
860 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriel oprea
Comisia de experti din cadrul CNATDCU care a analizat teza de doctorat a lui Gabriel Oprea a dat verdict de plagiat in cazul acestuia, la data de 1 august urmand ca in cadrul comisiei generale a consiliului sa se decida daca se cere retragerea titlului de doctor, anunta Ministerul Educatiei.
"Comisia de experti din cadrul Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) care a analizat teza de doctorat a domnului Gabriel Oprea a dat verdict de plagiat iar marti comisia juridica a avizat, prin vot, acest verdict. Pe 1 august se va discuta in cadrul consiliului general al CNATDCU acest vot de astazi, membrii Consiliului general pronuntandu-se asupra recomandarii de retragere a titlui de doctor", a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei, Mirabela Amarandei.
Lucrarea de doctorat a lui Gabriel Oprea, "Procedura plangerii prealabile", a fost sustinuta in anul 2000, la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, coordonator fiind profesorul universitar Ion Neagu.
Pe 4 septembrie 2015, Marian Popescu, presedintele Comisiei de Etica a Universitatii din Bucuresti, a dat un verdict transant dupa ce a analizat lucrarea de doctorat a lui Gabriel Oprea, spunand ca, in mod sigur, este vorba despre un plagiat, zeci de pagini fiind "copiate integral".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 33 queries | Mysql time :0.062732 (s)