News Flash:

Un barbat baut a lovit o masina si si-a varsat nervii pe casa vecinului

5 Iulie 2015
1291 Vizualizari | 0 Comentarii
Un barbat cu o alcoolemie de 1,09 mg/l alcool pur in aerul expirat a creat un adevarat scandal dupa ce a lovit o masina si a intrat cu tractorul intr-o anexa a unui imobil.

Evenimentul s-a petrecut joi seara, in localitatea Poganesti, in urma unor certuri pe care barbatul le-a avut cu unul dintre vecini. Fara sa se gandeasca la urmari, barbatul s-a urcat la volanul unui tractor si a intrat in plin cu acesta in autoturismul vecinului sau pe care l-a rasturnat, dupa care s-a oprit intr-o anexa din spatele curtii. Politistii Sectiei 6 Politie Rurala Gavojdia au sosit la fata locului si l-au retinut pe atacator.

Barbatul a fost introdus in Arestul IPJ Timis pentru 24 de ore, iar  in cursul zilei de vineri a fost adus la Lugoj pentru audieri. Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj au hotarat ca barbatul sa fie plasat sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile. Acesta va fi cercetat pentru savarasirea infractiunilor conducere fara permis, violare de domiciliu, distrugere si conducere sub influenta alcoolului, scrie lugojonline.ro.

barbat poganesti lugoj procurorii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005243 (s)