News Flash:

UIMITOR! Un iedut se indragosteste de un... cal. Iata ce fac cei doi (VIDEO FABULOS)

14 Decembrie 2016
1003 Vizualizari | 0 Comentarii
ied
Bibi este un un ied plin de energie care traieste in libertate la ferma stapanilor lui. Toata ziua alearga prin curte si face cunostinta cu celelalte animale. De curand a intalnit un nou prieten cu care incearca sa interactioneze de la egal la egal, insa, dupa cum vedem, statura lui nu ii este deloc in avantaj.
Atitudinea acestui ied si naturaletea lui ne-ar putea aduce zambetul pe buze in orice clipa deoarece reactiile lui in fata altor animale de la ferma sunt nepretuite. Acum se afla in fata unui cal pe care l-a cunoscut de curand si cu care s-a imprietenit foarte repede.
Dupa cum stim, iezilor le face mare placere sa se impunga intre ei dar nu ezita sa se dueleze chiar si cu alte animale mult mai impunatoare ca statura. Iar inaltimea nu constituie un impediment pentru Bibi deoarece suplineste acest lucru prin adevarate probe de echilibru pe doua picioare.
„Hei, pentru cine nu ma cunoaste, sunt Bibi! Sunt cel mai curajos ied din toata ferma! Hai sa ne impungem ca doi luptatori adevarati! Uite pot sa merg chiar si pe doua picioare!” – ar spune Bibi entuziasmat.
E drept ca aceasta lupta e doar o joaca pe care atat iedul cat si calutul o primesc cu mare bucurie. Desi este inca mic, Bibi vrea sa dovedeasca tuturor ca este un ied curajos si cu multa personalitate. Livebiz.ro

Galerie Video


bibi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005435 (s)