News Flash:

ATENTIE! Se circula extrem de greu pe autostrada Nadlac-Arad

13 Decembrie 2016
1032 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada aglomeratie
Circulatia prin punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nadlac-Arad se desfasoara cu dificultate, TIR-urile asteaptand chiar si 3 ore pentru a iesi din tara, ca urmare a controalelor autoritatilor maghiare pentru combaterea traficului de migranti. 
Coloana de camioane care asteapta sa iasa din tara prin Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota de pe autostrada Nadlac-Arad se intinde pe circa 7 kilometri, marti, TIR-urile fiind parcate pe banda de urgenta a autostrazii Nadlac-Arad.
Conform Politiei de Frontiera Arad, timpii de asteptare la iesirea din tara pentru camioane ajung la 3 ore. Politia de Frontiera Arad a luat masuri speciale si a crescut numarul benzilor de iesire din tara pentru camioane.
"Lucram pe patru benzi de iesire din tara pentru camioane si recomandam soferilor de camioane sa se indrepte si pe alte puncte de trecere a frontierei de pe granita cu Ungaria", a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Arad, agent sef adjunct de politie Mihaela Les, potrivit Mediafax.
Circulatia masinilor mici si a autocarelor nu este afectata. In judetul Arad sunt patru puncte auto de trecere a frontierei, la Nadlac pe DN7, la Nadlac pe autostrada, la Turnu si Varsand. In judetul Timis se poate trece pe la Cenad, in judetul Bihor pe la Salonta, Bors, Valea lui Mihai si Sacuieni, iar in Satu Mare pe la Urziceni si Petea.
Potrivit Politiei de Frontiera Arad, s-a ajuns aici ca urmare a unor controale amanuntite la TIR-uri efectuate de catre autoritatile din Ungaria. Verificarile au inceput inca din cursul saptamanii trecute, in contextul in care in cursul ultimei saptamani, 76 de migranti, printre care 28 de copii, cel mai mic de 2 luni, au fost descoperiti cand incercau sa iasa ilegal din Romania prin judetul Arad.
Pentru a veni in sprijinul participantilor la trafic, Politia de Frontiera Romana a dezvoltat o aplicatie online, disponibila pe pagina de internet politiadefrontiera.ro, care prezinta o medie a timpilor de asteptare in punctele rutiere de trecere a frontierei. Cine este nemultumit de cum merg controalele in Frontiera, poate reclama la numarul de telefon 021-95.90.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005252 (s)