News Flash:

UIMITOR! Ce se intampla daca mananci MAMALIGA PE STOMACUL GOL. Putini stiu asta

19 Aprilie 2017
15497 Vizualizari | 0 Comentarii
mamaliga
ALIMENTE RECOMANDATE PE STOMACUL GOL

Ovaz
. Creeaza un strat protector in jurul mucoasei stomacului, care impiedica acidul clorhidric sa cauzeze deteriorarea peretilor stomacului. De asemenea, fulgii de ovaz contin fibre solubile, care sunt benefice in scaderea nivelului de colesterol. 

Mamaliga. Ajuta la eliminarea toxinelor si a metalelor grele din sistem, normalizeaza microflora intestinala si ofera o senzatie de satietate pentru o lunga perioada de timp. 

Germeni de grau. 2 linguri va ofera aproximativ 15% din doza zilnica recomandata de vitamina E si 10% din valoarea zilnica recomandata de acid folic. De asemenea, ajuta la mentinerea sistemului digestiv la un nivel bun de lucru. 

Oua. Cercetatorii au constatat ca ouale la micul dejun pot reduce in mod semnificativ aportul zilnic de calorii. 

Pepene rosu. Consumat pe stomacul gol ofera o buna cantitate de lichid. In plus, este bun pentru sanatatea ochilor si a inimii datorita nivelurilor ridicate de licopen. 

Afine. Potrivit unui studiu recent, consumul de afine in mod regulat imbunatateste memoria si regleaza tenisiunea arteriala si metabolismul, mai ales daca le mancati la micul dejun. Paine integrala, fara drojdie. 

Carbohidratii si alti nutrienti utili care se gasesc in paine sun necesari corpului. Cel mai bun moment pentru a consuma painea integrala este dimineata devreme. 

Nuci. Mancate la micul dejun, imbunatatesc sanatatea sistemului digestiv si normalizeaza pH-ul din stomac. 

Mierea. Ajuta la trezirea corpului de dimineata si ofera energie si forta sistemului imunitar. De asemenea, acest produs stimuleaza activitatea creierului si creste nivelul de serotonina, hormonul fericirii. 

mamaliga oua pepene rosu afine nuci mierea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005421 (s)