News Flash:

Turistii din Mamaia au crezut ca nu vad bine. Cine facea PLAJA pe acest SEZLONG: „Mi-e FRICA”

14 Iunie 2017
3455 Vizualizari | 0 Comentarii
turist mamaia

Claudia, sotia lui Nutu Camataru, a facut senzatie pe litoral in momentul in care a aparut pe plaja in costum de baie, iar barbatii si-au sucit gatul uitandu-se la ea.


Si pentru ca tot i se spune “Brazilianca”, tanara sotie a lui Ion Balint a ales sa poarte un costum de baie in culorile tarii respective, iar barbatii au “luat foc” atunci cand au vazut-o. Cei care se aflau in zona au inceput s-o studieze pe sotia “Spaimei Bucurestiului”, insa doar atat, pentru ca si Nutu era de fata si nu s-ar fi bucurat sa vada cum alti barbati se holbeaza la aleasa inimii sale, conform cancan.ro.

 

Asa ca acestia s-au multumit doar sa priveasca. Claudia si-a etalat formele apetisante si s-a intins pe sezlong, oferind o priveliste de zile mari, mai ales atunci cand a inceput sa se unga cu crema.
Nutu si sotia sa au stat mai bine de doua ore la plaja, iar, in momentul in care s-au decis sa plece, tanara i-a lasat din nou cu gura cascata pe barbatii care se aflau acolo.


S-a aplecat, s-a cabrat, dupa care si-a luat o pereche de pantaloni scurti si stramti, iar Ion Balint a zambit cu subinteles.
La scurt timp, cei doi au parasit plaja si au mers sa se racoreasca.
Galerie Foto



 


brazilianca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006985 (s)