News Flash:

La TV pozeaza in diva, dar sa vezi ce-a facut IULIA ALBU cu fiica ei intr-un magazin! In asa ipostze nu a fost surprinsa niciodata...

12 Iunie 2017
2450 Vizualizari | 0 Comentarii
albu cu fetita

După ce a fost criticată că își face cumpărăturile pe datorie de la magazinul din colțul străzii unde locuia până de curând, Iulia Albu a trecut la magazine alimentare mai mari.


De curând, jurata de la „Bravo, ai stil” a fost fotografiată în acțiune. Iulia Albu face cumpărături de la supermaket și pare că știe destul de bine raioanele.

Iulia Albu și-a creat o imagine de femeie prețioasă care pare că nu mișcă nici măcar un ac în casă, dapăi să mai discutăm de stat în bucătărie printre oale și crătiți. Se pare însă că această imagine este doar pentru public, căci Iulia este o femeie normală, cu ocupații la fel de normale.


Zilele trecute Albu a fost fotografiată de fotoreporterii Libertatea în momentul în care plimba căruciorul într-un supermarket cunoscut. Mutată de curând într-un cartier rezidențial din Pipera, jurata unei emisiuni de stil a avut timp să studieze magazinele alimentare din zona și să le devină client fidel.

iulia albu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 39 queries | Mysql time :0.006573 (s)