News Flash:

Prima reactie a Biancai Dragusanu, dupa ce VICTOR SLAV i-a locul lui Madalin Ionescu la Kanal D

13 Iunie 2017
1175 Vizualizari | 0 Comentarii
slav2
Victor Slav i-a luat locul lui Madalin Ionescu la Kanal D si va prezenta emisiunea alaturi de Andreea Mantea. Dupa ce a fost anuntat oficial ca el va fi noul prezentator, Bianca si mama lui Victor au avut primele reactii.

,,I-am spus ca e foarte frumos, am incredere in el. Toata lumea te iubeste, esti cel mai  bun, cel mai frumos si o sa te descurci de minune. Intr-adevar, viata noastra si programul se vor schimba putin. Am emotii constructive si am incredere in el. Ne-am schimbat deja planurile de concediu. Suntem alaturi de tine si te asteptam acasa’’, a spus Bianca.
Mama lui, care se afla langa Bianca si micuta Sofia stie ca fiul ei o sa se descurce:,,Isi dorea sa reapara pe sticla. Numai sora si tatal stiu, ceilalti o sa aiba o surpriza. Sa nu aiba emotii, stiu ca o sa se descurce de minune’’.


Blonda i-a facut o surpriza iubitului ei si a aparut in emisiune. Cand Victor a intrebat-o pe Bianca cand a fost momentul cand s-a simtit cea mai atrasa de el, aceasta a raspuns: ,,Cand te-am vazut in chiloti la ,,Dansez pentru tine‘’. Cand ma uitam la el, il vedeam dezbracat. Prima oara m-a atras la el atitudinea’’.

Sursa: cancan.ro

victor slav madalin ionescu andreea mantea bianca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006530 (s)