News Flash:

Tulcea: Un microbuz in care se aflau cinci persoane a fost prins de viitura

12 Octombrie 2016
1020 Vizualizari | 0 Comentarii
microbuz apa
Un microbuz in care se aflau cinci persoane a fost prins de viitura, miercuri dimineata, pe DN 22F, in apropierea localitatii Horia din judetul Tulcea, oamenii fiind salvati dupa o interventie a pompierilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Echipele de interventie din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Delta’’ al judetului Tulcea au fost solicitate, prin numarul de apel unic 112, sa intervina pe raza judetului si municipiului Tulcea in mai multe situatii, in urma ploilor care au avut loc in cursul noptii.
Astfel, in jurul orei 04.15, ISU Tulcea a fost anuntat ca un microbuz in care se aflau cinci persoane a fost prins de viitura pe DN 22F, in apropierea localitatii Horia.
A fost solicitat imediat sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Horia, care a intervenit cu un buldoexcavator si a salvat persoanele aflate in autoutilitara, transportandu-le intr-un loc sigur.
De asemenea, in jurul orei 07.30, pompierii tulceni au fost solicitati sa intervina pe strada Barajului din municipiul Tulcea, pentru a evacuarea apei care inundat subsolul unei societati comerciale. La acest moment se actioneaza la fata locului cu o motopompa de mare capacitate si cu o autospeciala cu apa si spuma.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006475 (s)