News Flash:

PNL si-a inregistrat candidaturile la alegerile parlamentare pentru diaspora

11 Octombrie 2016
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
alina gorghiu2
PNL a inregistrat marti la Biroul Electoral de Circumscriptie - Diaspora candidaturile pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. 
PNL a depus liste complete pentru Senat - doi candidati si doi supleanti - si Camera Deputatilor - patru candidati si doi supleanti. 
Lista pentru Senat este deschisa de Viorel Badea, iar la Camera Deputatilor de Mihai Voicu. 
Pentru Senat lista candidatilor pentru diaspora ai PNL este completata de Mihai Petre Sabaila, Antonio Nyerjak - supleant si Camelia Maria Bichis - supleant. 
Pe lista de deputati de diaspora din partea PNL vor candida si Alexandru Barbarosie, Marius-Ionel Ioan, Gabriel Savulescu, Angela Arama - supleant, Valentin Fagarasian - supleant. 
"Este un moment important pentru noi, sunt aici cu presedintele PNL pentru diaspora, senator Viorel Badea, am depus aceste candidaturi cu un gand bun pentru milioanele de concetateni de-ai nostri care locuiesc in afara tarii. Suntem dedicati proiectelor noastre pentru diaspora, pentru cresterea reprezentarii lor, pentru imbunatatirea vietii lor si asigurarea unor garantii pentru ei. Sunt convins ca vom primi increderea lor", a declarat Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, dupa depunerea candidaturilor. 
La randul sau, Viorel Badea a sustinut ca PNL va veni cu proiecte "extrem de interesante" in aceasta campanie electorala. 
"Incercam sa sincronizam viata romanilor din afara cu ceea ce se intampla in Romania, incercam sa ii convingem sa se implice activ in deciziile politice din Romania si sa facem asa incat ei sa aiba o reprezentare justa ", a completat el. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006040 (s)