News Flash:

Accidentul camionului militar in Arges. Trei dintre cei sase militari raniti raman internati la Spitalul Militar. Starea lor de sanatate, ameliorata

12 Iulie 2017
948 Vizualizari | 0 Comentarii
camion militar
Trei din cei sase militari raniti in accidentul din Arges mai sunt internati pe sectia Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Militar "Carol Davila", trei fiind externati, potrivit unui comunicat de presa al unitatii sanitare.
Starea celor trei militari ramasi internati la Spitalul Militar "Carol Davila" este in general buna, acestia urmand tratamente cu antibiotice, antiinflamatorii si antialgice, fiind mobilizati sub supravegherea kinetoterapeutului.
Ceilalti trei militari au fost externati cu recomandarea de a evita efortul fizic, transmit medicii de la Spitalul Militar, intr-un comunicat de presa remis MEDIAFAX.
Un camion in care se aflau mai multi militari a cazut, pe 29 iunie, intr-o rapa din localitatea argeseana Dambovicioara. Trei militari au murit, sase au fost transportati la Spitalul Militar din Bucuresti, doi la Brasov, unul la Pitesti, un altul neavand nevoie de internare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004907 (s)