News Flash:

Tudorel Toader: "Arhiva SIPA, o pata pe obrazul justitiei. Voi PUBLICA numele celor care au vizitat-o"

22 Mai 2017
852 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader4
Tudorel Toader, ministrul Justitiei, anunta ca va publica numele celor care au vizitat arhiva SIPA si numarul de vizite, precizand ca documentele serviciului secret reprezinta "o pata pe obrazul justitiei romane".
"Arhiva SIPA - o pata pe obrazul justitiei romane! Placut sau neplacut, adevarul trebuie sa fie scos la suprafata. Primul pas - voi publica numele celor care au "vizitat" arhiva, eventual si numarul "vizitelor" efectuate!", a scris ministrul Justitiei pe pagina sa de Facebook, luni dimineata.
La randul ei, Dana Girbovan, presedintele UNJR, felicita intentia ministrului Justitiei de a publica numele celor care au vizitat arhiva SIPA, solicitandu-i ca alaturi de identitate sa fie facuta publica si data la care au avut acces la documente.
"Felicit intentia ministrului Justitei, domnul Tudorel Toader, de a "publica numele celor care au 'vizitat' arhiva, eventual si numarul 'vizitelor' efectuate" in arhiva SIPA. Asa cum a spus pe Facebook si domnul ministru, aceasta publicare reprezinta un prim pas pentru clarificarea situatiei acestei arhive. Sper ca aceasta publicare sa fie facuta azi. Il rog, de asemenea, pe domnul ministru ca, alaturi de numele acestor persoane, sa publice si data cand au intrat in arhiva SIPA", a scris Dana Girbovan pe pagina sa de Facebook.
Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004873 (s)