News Flash:

Cochete pe biciclete! Sute de femei imbracate cochet au pedalat pe strazile Timisoarei

22 Mai 2017
1006 Vizualizari | 0 Comentarii
cochete2
Aproximativ 600 de timisorence, insotite de soti, prieteni sau copii, imbracate cat mai cochet, au participat, duminica, la o pedalare pe strazile orasului pentru a demonstra ca poti fi elegant chiar daca te plimbi cu bicicleta, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Pedalarea “Cochete pe biciclete” a ajuns, duminica, la editia a sasea. Circa 600 de timisorence, o buna parte imbracate in rochite sau fustite, cu coronite din flori pe cap si cosuri colorate prinse de bicicleta au participat la inedita pedalare organizata in fiecare primavara de “Verde pentru Biciclete”.
Adunarea s-a facut pe strada Circumvalatiunii din Timisoara, unde au fost oferite participantelor peste 100 de premii.
Inainte de a porni la plimbare pe strazile orasului, s-a facut o scurta incalzire, s-au impartit baloane colorate si s-au oferit numere pentru biciclisti.
Romina Faur, coordonatorul miscarii "Verde pentru Biciclete", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca scopul pedalarii este de a demonstra ca bicicleta este "cel mai frumos accesoriu" al unei femei.
“M-am asteptat la 600 de participanti si, din fericire, au venit 600 de fete. Astazi (n.r. duminica) are loc Cochete pe biciclete, editia cu numarul sase, ma bucur ca au venit foarte multe doamne, domnisoare frumoase. Din acest motiv, noi am pregatit aproximativ 100 de premii pentru ele. La finalul pedalarii, poposim la o terasa si acolo va avea loc prima defilare de moda si toate tinutele prezentate vor fi incluse intr-un ghid vestimentar pentru bicicliste, aflat la editia cu numarul patru, un proiect unic in tara. Noi vrem sa demonstram, de fapt, ca bicicleta trebuie sa fie cel mai frumos accesoriu al unei femei si ca exista foarte multe doamne, domnisoare dornice sa pedaleze prin oras si ar trebui sa incurajam acest lucru”, a afirmat Romina Faur.
La Timisoara se afla cea mai mare comunitate de biciclisti din tara, fiind impartite aproximativ 18.000 de numere verzi de biciclete, in ultimii opt ani.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004826 (s)