News Flash:

Un tanar a fost impuscat in timpul unei partide de vanatoare. El a fost transportat la spitalul din Arad

21 Mai 2017
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
la vanatoare
Un barbat in varsta de 29 de ani a fost impuscat, duminica dimineata, in timp ce participa a o partida de vanatoare in comuna Chisinida din judetul Arad, vanatorul fiind transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad cu rani in zona abdomenului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Conform politistilor, incidentul s-a produs duminica dimineata in jurul orei 5.55 in cadrul unei partide de vanatoare care era autorizata. In zona exista vanat de mistret si caprioare, iar barbatul ar fi fost ranit cu o arma de vanatoare.
„Barbatul de 29 de ani a fost impuscat accidental in zona abdomenului de catre un alt barbat de 49 de ani, iar partida de vanatoare, care se desfasura pe un fond privat din comuna Chisindia, era legala”, a declarat corespondentului MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad, Lorena Radu.
Victima a fost transportata la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad si conform primelor estimari ranile nu ii pun viata in pericol. Acesta va ramane, insa, sub supravegherea medicilor.
Barbatul care si-a ranit colegul de vanatoare este cercetat pentru vatamare din culpa. Politistii continua cercetarile in acest caz.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005901 (s)