News Flash:

Trucul fabulos de care sigur nu stiai! Stropeste-ti parul cu zeama de lamaie si iesi la soare. Rezultatul este uimitor

5 Noiembrie 2016
967 Vizualizari | 0 Comentarii
spala par
Daca vrei sa iti decolorezi parul si sa ii dai putina stralucire fara sa folosesti substante chimice, iata cum trebuie sa procedezi. Nu ai nevoie decat de lamai si de apa.
Pasul 1: Stoarceti lamaile intr-un vas, incercand sa obtineti cat mai mult suc din ele. Nu folositi suc de lamaie cumparat din comert, contine conservanti care ataca firul de par.
Pasul 2: Diluati sucul de lamaie obtinut adaugand peste el o cantitate egala de apa. Spre exemplu, daca ati obtinut jumatate de cana de suc de lamaie, adaugati jumatate de cana de apa.
Pasul 3: Puneti continutul rezultat intr-un recipient cu spray si agitati bine.
Pasul 4: Pulverizati solutia direct pe firele de par. Insistati in locurile in care doriti sa obtineti o decolorare mai accentuata. Cu cat pulverizati mai multa solutie, cu atat decolorarea va fi mai puternica, scrie onlinereport.ro.
Pasul 5: Stati la soare timp de 30 de minute. Radiatiile solare vor reactiona cu sucul de lamaie, iar pe masura ce parul se usuca vezi observa ca incepe sa se decoloreze. Cu cat veti sta mai mult la soare, cu atat decolorarea va fi mai puternica.
Pasul 6: Spalati parul cu sampon si cu balsam, dupa care clatiti-l bine. Dupa ce se va usca, vezi putea observa rezultatul final.

substante chimice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005227 (s)