News Flash:

Leac miraculos cu miere de albine. Ce se intampla daca te ungi pe fata cu miere

4 Noiembrie 2016
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
miere cu apa
Pastreaza pielea fina
Mierea hidrateaza tenul, chiar de la prima intrebuintare. Pentu o piele fina si moale, aplica pe fata miere. Las-o sa actioneze aproximativ 3 minute. Spala tenul cu apa calda si tamponeaza cu un prosop curat.
Da luminozitate tenului
Mierea ofera tenului stralucire. Pentru a avea un ten luminos amesteca trei linguri de apa de trandafiri cu ¼ cana de miere. Aplica amestecul pe fata si lasa-l sa actioneze aproximativ 15 minute. Clateste tenul cu apa rece si tamponeaza cu un prosop curat.
Atenueaza ridurile
Pentu a reduce ridurile si liniile fine, foloseste miere si lapte. Pune intr-un vas 2 linguri de lapte si o lingurita de miere. Amesteca ingredientele si aplica pasta pe ten. Las-o sa actioneze 10 minute, dupa care clateste cu apa calduta, scrie bzi.ro.
Te scapa de cosuri
Acneea si cosurile sunt cei mai inversunati dusmani ai tenului! Mierea poate fi folosita pe zonele cu probleme, fiind cunoscut faptul ca este un ingredient antibacterian excelent. Aceasta regleaza productia in exces de sebum, prevenind astfel aparitia cosurilor. Amesteca o lingura de miere cu doua linguri de faina gram, impreuna cu cateva picaturi de apa de trandafiri si aplica pe piele. Lasa masca pe ten 10 minute, dupa care clateste-ti tenul cu apa calda.

atenueaza ridurile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006187 (s)