News Flash:

Truc genial! Cum sa dezaburesti geamurile masinii in doar cateva secunde! Nu ti-a trecut niciodata prin cap sa incerci asta

3 Noiembrie 2017
1568 Vizualizari | 0 Comentarii
dezaburire

Vremea mohorata din ultimele zile, frigul si ploaia ne dau mari batai de cap, iar soferii stiu cel mai bine cat este de neplacut sa ai geamurile aburite la masina. Tocmai pentru a scapa de problema, iata un truc simplu si foarte eficient!

Ai nevoie doar de o pereche de sosete vechi, pe care nu le mai folosesti si de niste nisip igienic pentru pisici. Il gasesti in orice supermarket si nu e scump deloc. Tot ce trebuie sa faci este sa rastorni granulele in sosete si sa pui “inventia” pe bord, langa parbriz sau sub scaunele din masina.

Nisipul are puterea de a absorbi umiditatea din aer, iar rezultatul este garantat. Merita sa incerci!

In trei saptamani va fi prezentata noua taxa auto
Dupa ce Guvernul a decis eliminarea Timbrului de Mediu la inceputul acestui an, piata auto de masini rulate a explodat, in Romania fiind inmatriculate un numar record de automobile second-hand. De aceea, Guvernul pregateste o noua taxa, despre care se vorbeste din ce in ce mai des.

Din primele informatii pe care le avem, modul de aplicare al noii taxe va fi diferit fata de cel al vechiului Timbru de Mediu. Conform declaratiilor ministrului Mediului Gratiela Gavrilescu, masinile care indeplinesc normele de poluare Euro 2, 3 sau 4 vor fi cele asupra carora se vor rasfrange noile taxe, adica exact cele care se detaseaza clar la nivelul inmatricularilor pe acest an. Totusi, declaratia ministrului Mediului este un pic confuza atunci cand vine vorba daca este o taxa sau nu.

“Cu siguranta nu va fi o taxa sau un impozit. Va fi o metoda prin care dorim foarte mult ca toate autovehiculele care circula pe drumurile patriei si care polueaza, care au o norma inferioara de poluare Euro 2, 3 sau 4, sa fie taxate in functie de emisiile pe care le dau. Luam in calcul trei criterii, respectiv capacitatea cilindrica pentru care deja se plateste un impozit, dupa care luam norma de poluare a fiecarei masini si emisiile de CO2 pe care le produce fiecare masina”, a declarat Gratiela Gavrilescu.

Drept urmare, masinile vizate sunt cele care polueaza cel mai mult, dar si cele ale caror numar este cel mai ridicat in Romania, incat, cei mai multi dintre posesorii de automobile vor fi afectati. Inca nu stim care va fi procedura exacta de plata, cuantumul si cand se va plati, insa se pare ca legea va fi prezentata in circa trei saptamani.


vremea mohorata parbriz
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004385 (s)