News Flash:

Boli pe care le vindeci cu lamaie! Iata cum sa folosesti acest fruct pentru fiecare afectiune in parte!

1 Noiembrie 2017
1664 Vizualizari | 0 Comentarii
lamai

O lamaie are circa 15 calorii, 0,24 de grame de proteine, 5,27 grame de carbohidrati si 0,29 grame de fibre, 1,56 grame de zahar. Acest fruct asigura 29% din necesarul zilnic de vitamina C si aproape 7% din necesarul de vitamina A. Desi nu contine cantitati foarte mari de vitamine din grupul B, o lamaie aduce 12% din necesarul de vitamine din acest grup. Lamaia nu contine vitamina E, D si nici vitamina K. Fructul este plin de minerale importante. Are calciu, cupru, fier, magneziu (in cantitati importante, chiar), fosfor, seleniu si zinc. Iata cum sa folosesti acest fruct ca sa te vindeci de numeroase boli:


Tratamentul bronsitei

 

– Curatati o lamaie de coaja, taiati-o in cercuri si presarati putin zahar peste acele cercuri. Lasati-le 12 ore. Dupa scurgerea celor 12 ore, adaugati 100 de ml de apa peste lamai, amestecand bine. Se consuma cate o lingura din acest sirop de trei ori pe zi, timp de 5 zile.

– Stoarceti doua lamaie, si inmuiati in sucul rezultat un tifon. Aplicati tifonul pe piept, seara inainte de culcare. Repetati procedeul timp de 7 zile.

Tratarea tusei

– Fa un amestec de 100 de ml de suc de lamaie proaspat stors si 50 de ml de ulei de masline. Ia cate o lingura din amestecul rezultat pana cand simtiti o ameliorare a straii dumneavoastra de sanatate si pana cand tusea va disparea.

Eliminarea mucusului

– Pune o lingurita de cimbru uscat si 2-3 felii de lamaie intr-un castron, apoi toarna 200 de ml de apa fiarta peste ele. Acopera castronul si lasa-l sa stea cateva minute(10-15 minute). Strecurati apoi si consumati lichidul rezultat cat timp mai este cald. Faceti asta de 2 ori pe zi timp de 3 zile.

Gat inflamat

– Pune sucul de la o lamaie si o jumatate de lingurita de sare de Himalaya intr-o cana cu apa fierbinte. Amestecati bine continutul si utilizati lichidul rezultat, prin administrarea de inghitituri mici, cu scopul de a „clati” gatul. Faceti aceasta procedura de trei ori pe zi.


Raceala si gripa

 

– In scopul de a reduce temperatura ridicata a corpului, tot ce trebuie sa faceti este sa puneti un cerc de lamaie pe fiecare tampla. Mentineti-le pana cand temperatura va scadea.

– Beti un pahar de 200 de ml de apa in care adaugati sucul de la o lamaie.Temperatura se va reduce in scurt timp.

Sangerari nazale

– Inmuiati un tampon de vata in suc de lamaie si puneti-l in nari. Lasati-l sa actioneze timp de 15 minute. Aplicati presiune asupra narilor in primele 5 minute.

Sangerari

– Pentru a opri sangerarea, aplicati putina zeama de lamaie direct pe rana. Daca vi se pare ca ustura prea rau, puteti dilua sucul cu putina apa.

Respiratie urat mirositoare

– Clatiti cavitatea bucala cu suc de lamaie diluat cu apa calduta, in scopul de a scapa de respiratia urat mirositoare si de aftele din cavitatea bucala.

Picioare obosite

– Puneti picioarele in apa calduta in care ati adaugat sucul de la o lamaie. Efectul va fi uimitor.


Nervi si iritabilitate

 

– Bea un amestec format dintr-un galbenus de ou, sucul de la o lamaie si o lingurita de miere.

Prevenirea cancerului

– Pune sucul de la o lamaie si o lingurita de bicarbonat de sodiu in 200 de ml de apa. Consuma acest amestec de 2-3 ori pe saptatamana timp de 6 luni pe an, si aceasta boala nu se va atinge de tine niciodata.putin de bicarbonat de sodiu intr-un pahar cu apa. Bea amestecul rezultat.

Consolidarea imunitatii

– Pune sucul de la o lamaie intr-un pahar cu apa calduta (200 de ml). Bea amestecul cu inghitituri mici in fiecare dimineata.


tratamentul bronsitei tratarea tusei eliminarea mucusului sangerari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005032 (s)