News Flash:

Trenul Timisoara - Bucuresti, implicat intr-un tragic accident

24 Mai 2015
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
trenul timis
Un tir a fost lovit de tren la trecerea la nivel cu calea ferata de la iesirea din Caracal, circulatia feroviara fiind blocata pe ambele sensuri intre Caracal si Farcasele, accidentul soldandu-se cu moartea soferului de tir.
Soferul tirului implicat in accidentul din Olt nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata, care avea semnalele acustice si luminoase in functiune, potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ).
Accidentul s-a produs la ora 12.35, cand tirul, condus de un barbat de 47 de ani din Caracal, care circula pe drumul comunal 11, in localitatea Farcasele, a trecut calea ferata.
Soferul nu s-a asigurat la trecerea la nivel, care avea semnalele acustice si luminoase in functiune, fara a avea si bariere, a declarat pentru MEDIAFAX reprezentantul IPJ Olt.
Astfel, tirul a intrat in coliziune cu trenul interregio 1692, care circula pe relatia Timisoara - Bucuresti, accidentul soldandu-se cu decesul soferului.
Cercetarile la fata locului au fost desfasurate de Politia Municipiului Caracal, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt, soferul tirului a murit pe loc, in urma impactului.
Mecanicul de locomotiva primeste ingrijiri, pentru rani minore, iar pasagerii trenului nu au fost raniti.
In prezent circulatia este blocata pe ambele fire intre Caracal si Farcasele, locomotiva fiind avariata si asteptandu-se sosirea unei locomotive de ajutor pentru ca trenul sa isi poata continua deplasarea.
Alte doua trenuri sunt oprite in statiile de la Farcasele (un interregio care circula pe relatia Bucuresti - Timisoara), de la ora 13.05, si Caracal (un interregio care circula pe relatia Deva - Bucuresti), de la ora 13.22. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005486 (s)