News Flash:

BREAKING NEWS! A murit regina Ana la varsta de 92 de ani

1 August 2016
869 Vizualizari | 0 Comentarii
regina ana
Majestatea Sa Regina Ana a Romaniei a trecut in nefiinta, a anuntat purtatorul de cuvant al Casei regale.

Redam o portiune din comunicatul oficial:
"Ea este cea a carei caldura si atentie, aratate fata de mine in 1993, cu prilejul unei vizite la o expozitie unde expunea si tatal meu, la Galeria Catacomba (actualul Muzeul al Colectiilor - Calea Vicatoriei), m-au facut sa decid ca misiune de viata sa lucrez pentru Familia Regala si, ulterior, sa aleg Dreptul in acest scop.
Multi ani mai tarziu, in 2011, ajungand la biroul sau din Aubonne, am gasit o fotografie cu noi doi inramata si semnata...
Sunt profund intristat de aceasta pierdere, si imi sunt vii in memorie momentele petrecute in Romania alaturi de Majestatea Sa, dar si in Elvetia, unde imi aduc aminte ca, gasind in arhiva o imagine cu doi tineri in pozitie "en-garde" la scrima, am intrebat-o cine erau, deschizand astfel o povestire despre copilarie, scoala si despre colegul sau de scrima.
Ma bucur de aceste momente si de faptul ca am putut sa-i aduc un prinos de recunostinta, ajutand la publicarea celor doua timbre (2014 si 2015) romanesti care o portretizeaza sub titlul corect.
Majestatea Sa imi va ramane in suflet mereu ca simbol al misiunii mele in viata.
Odihneasca-se in Pace!"

casei regale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 33 queries | Mysql time :0.061164 (s)