News Flash:

O mare jucatoare si-a anuntat retragerea din tenis

6 Septembrie 2018
1291 Vizualizari | 0 Comentarii
schiavone

Francesca Schiavone si-a anuntat miercuri, 8 septembrie, retragerea din tenis, la varsta de 38 de ani.
"Pentru mine este un moment important din viata. Am ajuns intr-un final la aceasta decizie, luata cu inima. De cand am ajuns aici, mintea imi spune 'du-te la lupta!', dar inima imi spune ca sunt impacata cu aceasta decizie", a declarat Schiavone in cadrul unei conferinte de presa. "Sunt foarte multumita de cariera, de viata mea, de absolut tot", a completat fostul numar 4 WTA.
In cadrul conferintei de presa, Schiavone a vorbit despre obiectivele atinse in cariera sa, dar si despre planurile de viitor. Unul dintre visele sale este acela de a reveni la US Open in calitate de antrenor, noteaza WTAtennis.com.

"La 18 ani am avut doua vise. Primul, sa castig Roland Garros si al doilea, sa ajung in top 10. Am atins aceste obiective, sunt foarte fericita si norocoasa", a dezvaluit Schiavone. "Dupa 20 de ani de cariera, am noi vise. Inima cred ca are nevoie sa viseze in fiecare zi din viata", a declarat italianca.

Schiavone a fost una dintre cele mai de succes jucatoare de tenis din lume. Ea a debutat in circuitul profesionist in 1996, iar in 2000 a reusit sa intre pentru prima oara in top 100. In total, are 8 titluri WTA castigate, iar cea mai buna pozitie a sa este locul 4, ocupat pe 31 ianuarie 2011. Schiavone a castigat un titlu la Roland Garros in 2010, de 3 ori Fed Cup si mai are in palmares sferturi de finala la Australian Open, Wimbledon si US Open. Peste 11 milioane de dolari a strans Schiavone doar din tenis.


francesca schiavone schiavone
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005272 (s)