News Flash:

Traian Basescu: „Baietii destepti” arunca responsabilitatea SIPA la CSAT. Baieti, cantati la alta masa!

25 Mai 2017
938 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat
Fostul fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, ca oricat ar incerca „baietii destepti” sa arunce responsabilitatea la CSAT, SIPA a fost subordonat „strict” Ministerului Justitiei, afirmand ca ar fi fost ilegal daca el sau CSAT ar fi luat decizii legate de arhiva SIPA.
„In ceea ce priveste SIPA, oricat incearca <<baietii veseli>> sa arunce responsabilitatea la CSAT, nu merge. Acest serviciu a fost infiintat prin ordin al ministrului, a fost subordonat strict Ministrului Justitiei, nu a primit niciodata prioritati informative de la CSAT, nu a fost niciodata analizat in CSAT si nu a raportat niciodata CSAT sau Presedintelui Romaniei”, a declarat fostul presedinte Traian Basescu, pe Facebook.
Traian Basesscu a afirmat ca ar fi fost ilegal daca ar fi luat decizii legate de arhiva SIPA.
„Cu siguranta, si Predoiu, si Cazanciuc au incercat sa arunce mizeria justitiei la CSAT sau, daca se poate, la Presedintele Romaniei. Va imaginati ce-ar fi fost la gura <<baietilor veseli>> daca picam in capcana de a lua eu sau CSAT decizii legat de arhiva SIPA in locul Ministrului Justitiei? Ar fi fost ilegal si ar fi dat ocazia <<binevoitorilor>> sa tipe ca eu am copiat arhiva. Nu mai vorbim cum ei, guralivii, ar fi fost <<siguri>> ca eu organizez santajarea judecatorilor si procurorilor cu documente din arhiva SIPA”, a spus Traian Basescu. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1383 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011912 (s)