News Flash:

Ion Cristoiu: "Lista SIPA, NU are nicio valoare. Sa nu cadem in CAPCANA lui Tudorel Toader"

25 Mai 2017
1046 Vizualizari | 0 Comentarii
cristoiu2
Ion Cristoiu a declarat la Romania TV ca lista de curand publicata a persoanelor care au accesat arhiva SIPA nu are nicio valoare. Jurnalistul il critica pe ministrul Justitiei pentru ca nu a desecretizat raportul SIPA.

"Lista nu are nicio valoare, cunosc foarte bine raportul. Horia Georgescu a facut parte din Comisia care si-a inceput activitatea la 1 iunie 2007. Nu are nicio semnificatie acest lucru.

A doua manevra securistica a acestei liste. Domnul ministru spune ca nu se gaseste comisia din 2006, dar nu se gaseste comisia Danilet-Dumitriu din 2007. Intre 18 ianuarie 2007 si 8 aprilie 2007 a activat comisia Danilet. Aceasta lista nu are nicio valoare. A face taraboi in jurul aceste liste e ca si cum ai cadea in capcana intinsa de Tudorel Toader. Domnul ministru trebuie intrebat de ce n-a desecretizat raportul. Nu se va discuta despre raport, se va discuta despre acea lista de 2 lei in care apar Horia Georgescu si altii. Raportul este devastator pentru cei care au intrat in arhiva. Raportul arata ilegalitatile Comisiei alcatuite de doamna Monica Macovei.", a spus Ion Cristoiu la Romania TV.

ion cristoiu jurnalistul ministrul justitiei sipa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011370 (s)