News Flash:

Traia pe strada, dar nu cersea bani. Tinea un bilet in mana si se ruga de oameni sa-l citeasca. Dupa 16 ani, cineva s-a oprit si s-a uitat pe el. Atunci totul s-a schimbat. Uite ce scria pe hartie

4 Septembrie 2017
5763 Vizualizari | 0 Comentarii
strada
Povestea Wandei Ritter, o femeie de 80 de ani, este o poveste trista, dar adevarata.


Wanda locuia pe strada de aproape 16 ani. In fiecare zi incerca sa convinga oamenii ca guvernul ii datoreaza 100.000 de dolari. Toata lumea o credea nebuna, umbla pe strazi cu trei valize pline de documente si cecuri neincasate.


Witter a lucrat ca lacatus si era mama a patru copii. Ani de zile, pe strazile din Washington a incercat sa arate ca sistemul de asigurari sociale a gresit fata de ea.


„Spuneau despre mine ca sunt nebuna, sa scap de valize. Imi spuneam mereu sa nu fac ceva prostesc pentru ca vor crede ca am probleme mintale.”, a sustinut femeia.


Un asistent social, Julie Turner, de 56 de ani, a ascultat-o intr-o zi pe Witter si a aflat, mai tarziu ca avea dreptate.


Turner a verificat documentele Wandei si a observat ca toate actele Wandei erau in ordine.


„Avea nevoie de ajutor financiar, nu de ajutor mental. Statul ii datora 100.000 dolari.”,  a declarat Turner.


Dar, cum si-a dat seama femeia ca ceva nu era in regula?


Witter a inceput sa primeasca cecuri cu o valoare diferita in fiecare luna, de la 300 dolari la 900 de dolari. Asigurarile sociale nu au putut sa-i dea niciun raspuns cand Witter a inceput sa sune, sa intrebe de unde sunt aceste diferente.


Femeia a decis sa nu incaseze cecurile, pentru ca simtea ca ceva nu este in regula, asa ca le-a trimis cecurile inapoi. „Daca le incasam, cine m-ar fi crezut cand as fi spus ca s-a facut o greseala?”


Witter a declarat presei locale ca ea ramane sceptica si ca va crede in indreptarea situatiei cand va primi cecul corect.


Asistentul social, Julie Turner a ajutat-o pe Witter sa-si gaseasca un apartament cu o chirie de 500 de dolari.


La o saptamana de la relatarea povestii in presa, Witter a primit primul cec, in valoare de 1464 dolari din partea Asigurarilor Sociale.



wandei ritter cecuri neincasate asigurari sociale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007249 (s)