News Flash:

Serena Williams, mesaj TRANSANT pentru Ilie Nastase: Nu te lua de copilul meu

16 August 2017
1015 Vizualizari | 0 Comentarii
serena
Intr-un interviu acordat revistei Vogue, Serena Williams a vorbit despre declaratiile sportivului roman Ilie Nastase facute la adresa sa in primavara acestui an.
Insarcinata in opt luni, sportiva de talie internationala a acordat un interviu revistei Vogue, in care a vorbit despre sarcina, despre cariera, viata personala si despre planurile de viitor.
De asemenea, intrebata de incidentul din aceasta primavara cu Ilie Nastase, Williams a aratat ca nu a uitat cele intamplate si a tinut sa-i transmita un mesaj: ”Nu te lua de mine si de copilul meu”.
”Cand am auzit, eram...pe bune??? Vorbesti serios? Fara pic de clasa. Nu te lua de mine si de copilul meu. Si dupa aceea povestile cu dopajul. Sunt testata mereu. Nu bag otrava in corpul asta. Daca nu te pot bate, nu o sa trisez ca sa castig. Finalul povestii!”, a spus sportiva.
In aprilie, la conferinta de presa de dinaintea confruntarii Romania - Marea Britanie, din Fed Cup, Ilie Nastase a facut un comentariu despre copilul nenascut al Serenei Williams. "Sa vedem ce culoare va avea copilul... Ciocolata cu lapte?", a afirmat Nastase, in timp ce Simona Halep oferea un raspuns in engleza, in acel moment, la o intrebare despre sarcina jucatoarei din Statele Unite ale Americii.

serena williams ilie nastase insarcinata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006948 (s)