News Flash:

TRAGEDIE pe soseaua de centura a Timisoarei! Doi morti si patru raniti, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal

15 August 2018
608 Vizualizari | 0 Comentarii
img

Doua persoane au murit, iar alte patru au fost ranite, marti, dupa ce doua masini s-au ciocnit pe centura orasului Timisoara, iar apoi s-au rasturnat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Accidentul rutier a avut loc, marti, pe centura orasului Timisoara. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Timis, o tanara in varsta de 22 de ani, care conducea o masina pe centura, din directia Dumbravita spre Calea Aradului, a efectuat un viraj la stanga fara sa se asigure, fiind surprinsa si accidentata de un alt autoturism care s-a angajat intr-o depasire regulamentara.

In urma impactului, ambele masini au parasit partea carosabila si s-au rasturnat. Tanara de 22 de ani, precum si un barbat de aproximativ 50 de ani, aflat in masina care a provocat accidentul, au murit pe loc, iar alte patru persoane aflate in celalalt autoturism au fost ranite, fiind transportate la spital pentru ingrijiri medicale.

“La fata locului s-au deplasat trei autospeciale din cadrul celor doua detasamente de pompieri din Timisoara, doua ambulante SMURD, doua ambulante SAJ, 17 subofiteri si un ofiter”, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis.
Traficul rutier a fost blocat cateva zeci de minute in zona producerii accidentului rutier, iar la ora transmiterii acestei stiri, este restrictionat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008483 (s)