News Flash:

TRAGEDIE la Sibiu! O tanara de 15 ani a cazut in gol de la etajul 9, in timp ce-si facea un selfie

16 Martie 2017
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
cazuta de la etaj
Politistii au deschis, joi, un dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul fetei de 15 ani care a murit dupa ce a cazut in gol de pe un bloc turn cu noua etaje din municipiul Sibiu, acestia stabilind, in urma audierilor, ca fata s-a urcat, de fapt, pe acoperisul blocului, s-a asezat pe o bordura si a scos picioarele printr-un cadru metalic montat pe peretele exterior al blocului care s-a rupt.
Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Lazar, a declarat, joi, corespondentului News.ro, ca in urma audierilor, politistii au stabilit ca sapte tineri au urcat, miercuri seara, intr-un balcon comun de la etajul noua al blocului turn de pe strada Vasile Milea, iar de acolo pe acoperis.
Anchetatorii spun ca fata de 15 ani s-a asezat pe o bordura si a scos picioarele printr-un cadru metalic montat pe peretele exterior al blocului cu rol de balustrada, care la un moment dat s-a desprins si a tras-o pe copila dupa el. 
Fata a cazut in gol si medicii nu au mai putut decat sa constate decesul.
In acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.
”Deocamdata se fac cercetari pentru fapta. Urmeaza alte actiuni procedurale pentru a se stabili impotriva cui se va indrepta dosarul”, a declarat Luciana Lazar.
Potrivit sursei citate, in cursul zilei de joi, dosarul va fi transmis catre Parchetul Tribunalului Sibiu care va coordona intreaga ancheta, scrie news.ro.
Adolescenta de 15 ani a murit, miercuri seara, dupa ce a cazut de pe blocul turn cu noua etaje din municipiul Sibiu pe care se urcase impreuna cu niste prieteni.
Initial, surse oficiale au declarat ca fata, impreuna cu alti sase prieteni, urcase la etajul al noualea al blocului turn situat intr-o zona semicentrala a orasului, intr-un balcon comun in care accesul se face de pe casa scarilor.
"Tinerii au vrut sa faca un selfie, insa balustrada balconului s-a rupt, iar adolescenta a cazut de la inaltime", au precizat sursele citate.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005652 (s)