News Flash:

TRAGEDIE la Cluj! A dat peste SOTIA LUI cu masina apoi s-a SINUCIS! Fiica celor doi a ramas TRAUMATIZATA

18 Decembrie 2016
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd cluj
Suparat ca sotia sa vrea sa divorteze, acesta a lovit-o cu masina si apoi s-a sinucis. Cei doi aveau impreuna o fetita, care va sta pentru o perioada in grija rudelor. In acest caz, politistii au demarat o ancheta.

"Ea venea de la serviciu si el a urmarit-o cu masina si a dat in ea si el a mers mai departe si s-a dus acolo intr-o teava de gaz", a declarat o vecina.

Un barbat in varsta de de 42 de ani si-a iesit din fire in momentul in care sotia sa i-a spus ca vrea sa divorteze. Orbit de furie, barbatul si-a asteptat sotia sa iasa de la serviciu, a intrat cu masina pe trotuar, a lovit-o si a fugit. Ulterior, la iesirea din localitate, acesta a intrat pe contrasens si s-a izbit de un zid.
In urma impactului, femeia a fost a suferit fracturi la ambele picioare si este internata la Spitalul din Cluj, unde se zbate intre viata si moarte. Cei doi erau casatoriti de 15 ani si aveau impreuna o fata de 10 ani. S-au despartit in urma cu 3 luni, iar femeia si-a luat fata si s-a mutat in alta parte.

"Ei au fost despartiti, pentru ca l-a inselat pe el si n-a mai suportat, a vrut sa se sinucida. Era foarte trist in fiecare zi cand il vedeam, nu vorbea nimic si era foarte trist", a mai declarat cineva care ii cunostea pe cei doi. 

Cei care il cunosc pe barbat spun ca acesta nu era violent si nu s-ar fi asteptat sa fie in stare de un asemenea gest.

"Eu l-am stiut un om calm si un om bland si nu m-am asteptat la ceea ce a facut el. Fetita aceea, Dumnezeu sa aiba grija de ea ca stiti cum e fetita aceea, ramane in doliu pana la urma", a declarat un vecin.


Politistii au demarat o ancheta in acest caz, iar fetita celor doi va ramane in grija rudelor, cel putin pentru o perioada.

sinucis fracturi despartit
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006621 (s)