News Flash:

ACCIDENT CUMPLIT pe autostrada Sibiu-Orastie. Sunt 5 victime!

17 Decembrie 2016
1049 Vizualizari | 0 Comentarii
acc
Un bărbat de 39 de ani, din MediaÅŸ, a fost preluat de paramedici în comă în urma unui accident care a avut loc în timpul nopÅ£ii de vineri spre sâmbătă, pe Autostrada Sibiu – Orăştie, un TIR lovind maÅŸina pe care o conducea, în care se aflau ÅŸi 4 femei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtătorul de cuvânt al PoliÅ£iei Sibiu, Elena Welter, a declarat sâmbătă dimineaÅ£a corespondentului MEDIAFX, că accidentul de pe Autostrada Sibiu – Orăştie, în zona dintre Apoldu de Sus ÅŸi SăliÅŸte s-a petrecut după ce un TIR a lovit din spate un autoturism.

„Un autoturism a fost lovit din spate de un TIR pe autostrada Sibiu – Orăştie, la km 275, respectiv zona Apoldu de Sus – SăliÅŸte. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al PoliÅ£iei Sibiu. La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat că ÅŸoferul a fost preluat de echipajul SMURD în comă.

„În timpul nopÅ£ii, în urma unui accident pe A 1, între Apoldu de Sus ÅŸi SăliÅŸte, au fost cinci persoane rănite, respectiv un bărbat ÅŸi 4 femei. Pentru salvarea bărbatului a fost nevoie de intervenÅ£ia echipajului de Descarcerare. Acesta a fost preluat în stare comatoasă. Femeile sunt rănite uÅŸor. Persoanele rănite au fost duse la UPU Sibiu”, a declarat Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al PoliÅ£iei Sibiu. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1369 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006203 (s)