News Flash:

Tragedie intr-o familie din vestul tarii. Copilas de numai 5 ani, in stare grava, dupa un incendiu

7 Iulie 2017
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
interventie smurd
Un copil de cinci ani din judetul Arad este in stare critica, cu arsuri pe 80 – 90 la suta din suprafata corpului, dupa ce, joi dupa-amiaza, s-ar fi jucat cu focul si ar fi dat foc unui depozit de fan din gradina.
Pompierii au fost chemati sa intervina la o gospodarire din satul Tipari, unde proprietarii au anuntat ca un depozit de fan si o anexa in care erau tinute animale a luat foc. Insa, in momentul in care au dat alarma, oamenii nu stiau ca si micutul lor de numai 5 ani a fost prins in incendiu.
Minute bune mai tarziu, familia a anuntat ca baietelul a fost ranit in incendiu, iar la fata locului s-a deplasat si o unitate SMURD de la Ineu. Echipajul medical a constatat insa ca baietelul se afla in stare critica, solicitand o unitate de terapie intensiva cu medic de la Arad.
„Cele doua echipaje medicale s-au intalnit pe drum si s-au oprit pentru a stabiliza copilul inainte de a fi transportat la spital. Victima are arsuri pe 80 – 90 la suta din suprafata corpului si este in stare critica”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, George Plesca.
Potrivit pompierilor, cel mai probabil incendiul a fost provocat chiar de copil, care s-ar fi jucat cu focul.

copil arsuri satul tipari smurd ineu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006215 (s)