News Flash:

Robu despre santierul de pe Martirilor: Nu stiu ce s-a intamplat, orice santier comporta dificultati

5 Iulie 2017
1062 Vizualizari | 0 Comentarii
santierul Calea Martirilor
Primarul Timișoarei habar nu avea de problemele de pe șantierul Calea Martirilor. Spune că a fost în vizită, dar n-a văzut haosul și mizeria de pe strada Apicultorilor, așa că le transmite timișorenilor că o să ceară firmei constructoare să repare ce e stricat.
Vă reamintim, mai mulți cititori tion.ro, care locuiesc în zona șantierului, s-au plâns de haos și mizerie, dar și de faptul că strada Apicultorilor este închisă și nu se poate intra pe arteră. Mai mult, un timișorean spune că o mașină care a întors acolo i-a distrus gardul casei și că a făcut plângeri atât la Poliție, cât și la primărie, dar nu a rezolvat nimic.
„Lucrarea este una grea, firma a lucrat destul de dezorganizat, însă a avut momente de mobilizare foarte bună, când lucrările la gaz și la rețeaua de apă-canal au fost făcute de către proprietarii acestor rețele. Acum din nou sunt probleme cu gazul, însă, în momentul în care aceste probleme pe tronsonul care a fost atacat în prima etapă au dispărut, firma de construcții chiar a lucrat serios. E adevărat, a lucrat cam dezorganizat și nu a luat măsuri să îi scutească pe cetățeni de la a umbla prin noroi. Da, ar fi putut să fie atentă la aceste aspecte, dar nu a fost”, a explicat primarul.
Cât despre haosul de pe Apicultorilor, edilul-șef spune că habar nu avea că strada este închisă și că nu este permis accesul.
„Nu știu ce s-a întâmplat, orice șantier comportă dificultăți, unele firme sunt așa cum sunt, este loc de mai bine, o să le atrag atenția. Strada Apicultorilor nu știam să fie închisă. Dacă sunt gropi, trebuie să se intervină, să se repare, că e nevoie mare de ea acum. Chiar pe Calea Martirilor am fost săptămâna trecută, de două ori, această săptămână nu am fost niciodată”, a conchis Robu.

primarul calea martirilor strada apicultorilor robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2664 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004853 (s)