News Flash:

TRAGEDIE IN VASLUI! Un barbat a murit sub ochii sotiei. Abia ajuns din Germania, cu daruri pentru familie, a murit cand a coborat din autocar

18 Decembrie 2016
1817 Vizualizari | 0 Comentarii
tragic vaslui
Un grav accident de circulatie, soldat cu un mort si doi raniti grav, s-a petrecut asta noapte pe drumul national care leaga Vasluiul de Bacau, in zona satului Oprisita, comuna Poienesti.
Un barbat de 35 de ani, ce se intorcea acasa de Sarbatori venind din Germania de la munca, a fost omorat de o masina, dupa ce a coborat din autocar. Accidentul s-a petrecut azi noapte, iar omul, cand a incercat sa traverseze soseaua, prin spatele autocarului, fiind asteptat de familie pe partea cealalta, a fost izbit de o masina care venea cu viteza din sens opus, luat pe capota si aruncat pe asfalt, informeaza site-ul vasluian vremeanoua.ro. Totul s-a petrecut in fata rudelor si a sotiei venita sa-l intampine pe barbatul sau, pe care il asteptau acasa si cele doua fetite. Toate cadourile, dulciurile si jucariile aduse de om pentru fetitele lui s-au imprastiat pe carosabil. Barbatul n-a avut nici o sansa, fiind ucis pe loc de impactul cu bolidul. La volanul masinii care l-a omorat se afla un tanar de 20 de ani, din Poienesti, care se intorcea spre casa. Soferul si un pasager din masina implicata in accident au fost transportati la spital, fiind si ei raniti.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006764 (s)