News Flash:

TRAGEDIE in judetul Brasov! Un autocar plin cu copii s-a rasturnat. Sunt 4 morti si mai multi raniti grav

17 Iunie 2016
1516 Vizualizari | 0 Comentarii
autocar rast21
UPDATE 13:55 - In autocar se aflau 34 de persoane, care se deplasau la Festivalul International de Folclor al Copiilor "Asa-i jocul pe la noi" din Arad. Evenimentul se afla la a 22-a editie si urmeaza sa se desfasoare in intervalul 17 - 19 iunie.
UPDATE 13:51 - "Din datele pe care le avem la acest moment, avem patru morti, dintre care trei adulti si un copil, iar din cei 22 de raniti 16 sunt in stare grava. La fata locului au fost solicitate doua elicoptere SMURD. S-a declarat COD ROSU de interventie. Acum nu se stie cu precizie care au fost cauzele care au dus la aceasta tragedie", a declarat Ciprian Bancila, prefectul de Brasov.
UPDATE 13:45 - Copiii si profesorii se deplasau la un festival de folclor la Arad. Potrivit unui martor, autocarul cobora cu viteza, s-a izbit de parapet, a sarit de pe sosea si s-a rasturnat.
UPDATE 13:43 - Potrivit informatiilor obtinute de reporterii BZI, autocarul transporta copii de la Palatul Copiilor Iasi, acestia deplasandu-se la un concurs. Autocarul apartine unei firme autorizate, care colabora cu Palatul Copiilor Iasi. Accidentul s-a soldat cu patri morti, trei adulti si un copil si 22 de raniti, din care 16 in stare mai grava. Vom reveni cu detalii. 
UPDATE 13:37 - Autocarul este din Iasi, de la Palatul Copiilor. Autovehiculul cu numarul IS-52-YRY a ramas pe parapetul care separa sensurile. S-a confirmat faptul ca soferul masinii a murit, acesta ramanand prins intre masina si parapet.
UPDATE 13:24 -  Potrivit purtatorului de cuvant al Ambulantei Brasov sunt 14 raniti in urma accidentului.In functie de gravitate, se va hotari ce raniti vor fi transportati la spitale cu elicopterul. 
UPDATE 13:21 - Autocarul s-a rasturnat intre Brasov si Fagaras, pe drumul dintre localitatile Vladeni si Persani. Prefectul Brasovului, Ciprian Bancila, a declarat ca s-a pus in aplicare Planul Rosu de interventie. In autocar se aflau aproximativ 30 de persoane. La fata locului s-au deplasat cateva ambulante SMURD si au fost chemate elicoptere care sa ii transporte pe raniti la spital. Circulatia este oprita pe ambele sensuri. Autocarul s-a rasturnat pe mijlocul drumului, intre parapetii care separa sensurile de mers.

STIRE INITIALA - Un grav accident a avut loc in Brasov, acolo unde un autocar cucopii s-a rasturnat. In urma accidentului trei adulti si un copil au murit, iar alte doua persoane sunt grav ranite. In zona urmeaza sa intervian un elicopter SMURD. La fata locului s-au deplasat cinci echipaje SMURD si cinci ambulante, dar si doua echipaje de descarcerare. Este posibil sa mai soseasca si alti salvatori la fata locului. Potrivit primei ipoteze, soferul circula cu viteza si, din cauza drumului de munte, cu multe serpentine, masina s-a rasturnat.

Galerie Foto

/home/httpd/vhosts/www.bzt.ro/html/public/upload/photos/169/autocar_rast21-1
grav accident brasov autocar copii rasturnat smurd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005764 (s)