News Flash:

Reactia lui Traian Basescu dupa ce fratele sau a fost condamnat la inchisoare

16 Iunie 2016
1345 Vizualizari | 0 Comentarii
Traian Basescu
Mircea Basescu a fost condamnat, joi, la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, in dosarul in care a fost acuzat ca ar fi primit 600.000 de euro mita de la familia lui Sandu Anghel, decizia Curtii de Apel Constanta fiind definitiva, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Magistratii Curtii de Apel Constanta l-au condamnat pe Mircea Basescu, fratele fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu, la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, in dosarul in care acesta a fost acuzat ca ar fi primit 600.000 de euro mita de la familia lui Sandu Anghel.
Decizia este definitiva astfel ca Mircea Basescu trebuie sa se predea de indata pentru incarcerare.
Fostul presedinte Traian Basescu a scris pe pagina sa de Facebook, dupa condamnarea fratelui sau la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, ca nu va comenta decizia pentru ca este definitiva, indiferent de opinia sa.
"In privinta condamnarii fratelui meu nu am de facut nici un comentariu, fiind o hotarare definitiva a instantei, indiferent ce cred eu. Este o hotarire definitiva prin care a fost condamnat la patru ani de inchisoare, dar macar Curtea de Apel Constanta nu a mai retinut obligatii de plata din cite inteleg", a scris fostul presedinte pe Facebook.

mircea basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008728 (s)