News Flash:

TRAGEDIE in Capitala! O tanara a murit, iar alta este in stare grava la spital, in urma unui accident cumplit in care au ars cinci masini

8 Noiembrie 2017
972 Vizualizari | 0 Comentarii
masini arse

    Un accident rutier grav s-a produs, marti seara, in Capitala, fiind urmat de un incendiu care a afectat patru masini. O femeie si-a pierdut viata, iar o tanara de 18 ani a fost grav ranita, fiind transportata la Spitalul Floreasca, potrivit Inspectoratulului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov.
Accidentul rutier, urmat de incendiu, a avut loc pe strada Baicului din zona Obor din sectorul 2 al Capitalei, unde doua masini s-au ciocnit, iar in urma impactului au luat foc, incendiul extinzandu-se si la alte autovehicule parcate.

Ultimele informatii furnizate de reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta arata ca sase masini au fost avariate in urma accidentului, patru dintre ele fiind afectate de incendiu. 
O femeie de 35 de ani si-a pierdut viata, iar o tanara de 18 ani a fost grav ranita, suferind arsuri pe mare parte din suprafata corpului si fiind preluata de o ambulanta SMURD si transportata la Spitalul Floreasca.

Reprezentantii Brigazii Rutiere a Capitalei spuneau ca in accident ar mai fi fost ranite, potrivit martorilor, si alte persoane care nu au necesitat insa transportarea la spital. 
La fata locului au ramas pentru cercetarea cauzelor de incendiului un echipaj cu o autospeciala de stingere si un echipaj de descarcerare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007882 (s)