News Flash:

,,Imi iubeam baiatul de 13 ani, dar l-am ucis dupa ce am gasit niste poze cu el care mi-au intors stomacul pe dos. Sunt de condamnat, voi cum ati fi procedat daca v-ati fi vazut copilul asa?” Uite ce a vazut

7 Noiembrie 2017
1718 Vizualizari | 0 Comentarii
Dylan Redwine

Dylan Redwine, in varsta de 13 ani, a disparut din casa tatalui sau, din Colorado, SUA, in noiembrie 2012, iar ramasitele lui pamantesti au fost gasite in muntii din Colorado, un an mai tarziu.
In 2015, craniul adolescentului a fost gasit la cativa kilometri de casa tatalui sau, tocmai de aceea Mark Redwine, tatal, a fost arestat si acuzat de crima de gradul doi. In prezent este tinut intr-o puscarie din Washington, iar daca vrea sa iasa trebuie sa plateasca statului suma de un milion de dolari. Mama copilului, Elaine Hall, a declarat ca ea a banuit mereu ca fostul ei sot este cel responsabil de moartea lui Dylan, cei doi fosti soti au aparut chiar si la o emisiune televizata unde dadeau vina unul pe celalalt.

De ce si-a ucis acest tata fiul? Adultul a gasit poze compromitatoare cu fiul sau in care adolescentul purta pampers si manca fecale. Cory, fratele mai mare al lui Dylan, a declarat ca a vazut si el imaginile: "Am vazut pozele. E el, imbracat in haine de femeie, e machiat si mananca fecale dintr-un pampers. E dezgustator. Nu ne-a venit sa credem”.
Mama victimei crede ca tatal l-a confruntat pe copil referitor la poze, s-au certat si a sfarsit prin a-l ucide: ,,Se poate ca copilul sa fi zis ceva care l-a scos din sarite, si Mark a reactionat violent, trebuie sa se fi intamplat asta, pentru ca Dylan nu mai e aici.”
Acest caz a socat prin brutalitatea sa o tara intreaga.


dylan redwine dylan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005120 (s)